SELAMAT DATANG

Blog ini memberikan khidmat nasihat kesihatan dan penjelasan secara saintifik meliputi masalah kesihatan fizikal, mental, emosi dan spiritual terutamanya penyakit yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh. Setiap pertanyaan amat dihargai dan semoga tulisan dalam blog ini bisa membantu meringankan penderitaan anda. Untuk mendapatkan rawatan, sila hubungi saya melalui borang yang disediakan di bawah

Jumaat, 31 Oktober 2008

Hukum Garam

Radiasi dan kecelaruan gelombang hanya boleh diurai oleh vibration yang kuat dan bertenaga. Garam mempunyai vibration yang sangat kuat bacaan getarannya yang sama dengan unsur-unsur spiritual yang bersifat rohani dan suci. Melalui konsep sains, ia berfungsi meleraikan radiasi serta gelombang yang kurang sihat di dalam tubuh pesakit.

Vibration kuat ialah di bawah bacaan 20 Hertz atau bawah 400 nanometer.

Semakin rendah bacaan vibration, maka semakin kuat vibration itu. Semakin tinggi bacaan bacaan vibration seperti MegaHertz dan Makrometer, maka semakin lemah vibration atau tenaga gelombang tersebut.
Gambaran dan kedudukan vibration
Peleraian ini yang berlaku dalam tindak balas gelap dengan kehadiran ais akan menyuburkan lagi pembentukan sel-sel baru di dalam tubuh di samping memberi satu tekanan mahupun impak yang baik.

Gelombang aruhan atau caj garam amat mudah berubah untuk menstabilkan keadaan sekitar. Pada waktu malam, garam akan stabil sekiranya aruhan gelombang atau cajnya bertukar kepada positif atau mengandungi ion-ion protion. Menjadi satu pantang larang bahawa tiada urusan jual beli garam dilakukan pada sebelah malam dan terbukti kebenaran yang tersirat di sebalik fakta ini sejak dari zaman Rome dan Yunani. Sehingga kini setiap bangsa di dalam budayanya memiliki pantang larang yang tersendiri dalam menghormati pegangan terhadap keunikan, kegunaan dan keberkatan garam.

Garam amat menguji rahsia kesabaran kepada mereka yang telah melanggar hukum dan kegunaannya. Garam pada waktu malam biasanya digunakan untuk tujuaan yang bersifat negatif dan memberi kesan mudarat kepada seseorang dan ia bergantung kepada niat seseorang itu juga. Akan tetapi sekiranya terdapat kes-kes kecemasan ataupun darurat akibat gangguan spiritual pada waktu malam, penggunaan garam adalah diizinkan memandangkan garam berada di dalam rahsia api dan bertindak sebagai gelombang range tinggi kerana kes kecemasan juga berpunca daripada keadaan yang tingi range nya.

Oleh yang demikian, bagi mengelakkan ruang gelombang persekitaran tidak harmoni di samping mahu mengelakkan perkara-perkara yang tidak diingini berlaku, maka penjualan garam pada waktu malam tidak digalakkan sama sekali.
Semoga anda bergembira dengan maklumat yang diberikan. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan atau untuk mendapatkan khidmat rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat sebarang jenis penyakit termasuk yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh yang merangkumi peringkat spiritual, mental, emosi dan fizikal, sila hubungi saya. Saya sedia ikhtiar dengan sedaya upaya membantu walau di mana anda berada, Insya Allah.

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

[ini ialah suntingan daripada pekeliling yang dikeluarkan oleh pengurusan dan pengasas Colour Vibration Therapy]

Tiada ulasan:

Semoga anda bergembira dengan setiap maklumat dalam blog ini. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat pelbagai penyakit, sila hubungi saya.

(Semoga informasi yang dipublikasi dalam blog ini bisa memberikan manfaat serta pencerahan kepada pemirsa. Harapan saya agar semua senantiasa gembira dan jika anda mempunyai pertanyaan atau ingin menjalani pengobatan alamiah atau alternatif Attitude Therapy silahkan hubungi saya pada alamat yang tertera).

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
Sila klik untuk melihat petaPeta Lokasi
.
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

3 langkah mudah untuk mendapatkan rawatan dengan saya


Melengkapkan borang di bawah untuk membuka fail analisa.
(Caj RM10 dikenakan seperti cara pembayaran di bawah).
Anda akan dihubungi untuk dimaklumkan hasil analisa serta formula rawatan ditentukan.
(Sila beri tempoh 24 jam setelah borang dan bayaran diterima. Anda mungkin akan dihubungi melalui handphone atau email).Formula rawatan diposkan ke rumah dan rawatan boleh dijalankan sendiri dengan segera.
(Sila beri tempoh penghantaran 3 hari bekerja untuk semenanjung Malaysia dan 5 hari bekerja untuk selain semenanjung dan luar Malaysia. Penghantaran dibuat setelah bayaran kos rawatan diterima).

Borang Pemeriksaan Dan Analisa Kesihatan

   Setelah menghantar dan membuat bayaran, anda akan dihubungi dan akan menerima hasil analisa secepat mungkin. Terima kasih.
 
   
     

Pembayaran Analisa Kesihatan Melalui Maybank2u

Akaun CIMB 0814 0000190 102
Atas Nama ARIFFAIZAL BIN MOHD NOR ARIFFIN
Caj bayaran untuk membuka fail analisa: RM10 (sekali bayar untuk seorang)