SELAMAT DATANG

Blog ini memberikan khidmat nasihat kesihatan dan penjelasan secara saintifik meliputi masalah kesihatan fizikal, mental, emosi dan spiritual terutamanya penyakit yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh. Setiap pertanyaan amat dihargai dan semoga tulisan dalam blog ini bisa membantu meringankan penderitaan anda. Untuk mendapatkan rawatan, sila hubungi saya melalui borang yang disediakan di bawah

Isnin, 5 November 2007

Garam Rendah Sodium

Garam Rendah Sodium berfungsi menyeimbangkan keadaan berasid, menjadi agen detoksifikasi dan menyingkirkan toksid dan asid daripada tubuh dalam masa yang singkat.

Garam Rendah Sodium mengandungi bahan rendah sodium dan lebih potassium tinggi untuk kesihatan tubuh.

Garam Rendah Sodium mempunyai kuasa penyerap kepada frequensi bunyi yang buruk yang memusnahkan sel-sel di dalam tubuh.

Garam Rendah Sodium bertindak sebagai penyerap atau penapis bunyi (amplifier) getaran tenaga dalam berbagai jenis makanan yang terlalu tinggi kandungan mineral seperti makanan laut.

Garam Rendah Sodium bertindak sebagai pengimbang kalsium dan iodin di bahagian tirod.

Garam Rendah Sodium amat sesuai untuk menjaga struktur ketahanan sistem tulang (kelangsingan) terutamanya pada wanita selepas bersalin.

Garam Rendah Sodium membantu mengatasi masalah saraf dan kekejangan otot.

Garam Rendah Sodium meneutralkan frekuensi elektrokimia di dalam sistem penghadaman yang abnormal.

Garam Rendah Sodium adalah penawar kesakitan atau keracunan di dalam perut yang telah mengalami beban ubat-ubatan daripada dadah termasuk kesan kesakitan yang dialami oleh penagih dadah.

Garam Rendah Sodium bertindak sebagai terapi penyinaran yang pemancaran gelombang elektrik ion-ion negatif kepada pesakit kanser yang telah terdedah kepada ubat-ubatan kemo dna sinar-x yang berlebihan.

Garam Rendah Sodium bertindak sebagai pengimbang persekitaran dalam sistem penghadaman daripada kandungan oksigen, sodium, klorida dan nitrogen.


Garam Rendah Sodium dapat mengurangkan kemunculan gas karbon dioksida yang amat berbahaya di atas kegagalan perut melakukan sistem penghadaman yang menimbulkan gejala sakit-sakit di seluruh tubuh.

Formula Garam Rendah Sodium membantu mengatasi masalah gastrik, sakit tumit, gout, sembelit, cirit-birit, sakit tekak, gangguan suara, keletihan, kelesuan, rasa mengantuk dan daya konsentrasi.

Semoga anda bergembira dengan maklumat yang diberikan. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan atau untuk mendapatkan khidmat rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat sebarang jenis penyakit termasuk yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh yang merangkumi peringkat spiritual, mental, emosi dan fizikal, sila hubungi saya. Saya sedia ikhtiar dengan sedaya upaya membantu walau di mana anda berada, Insya Allah.

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

2 ulasan:

babylito berkata...

Rawatan alopati berulangkali mengatakan bahaya garam dan mengaitkannya dengan pelbagai punca penyakit terutamanya penyakit darah tinggi dikalangan warga emas. Sedangkan amalan menjilat garam adalah sunnah Nabi. Garam yang telah disaring, di mana ia selalu dipakai pada masa kini, kebanyakkan ialah merupakan garam daripada jenis natrium klorida. Garam makan juga biasannya diiodinkan; sejumlah kalium iodida ditambah sebagai bahan diet sampingan.Terlalu banyak garam atau terlalu kurang boleh menyebabkan gangguan elektrolit yang membawa bahaya malah boleh menyebabkan masalah neurologi yang boleh membawa maut.
Garam booster yang telah dipertenagakan dan pastinya lebih selamat untuk tubuh mempunyai pelbagai khasiat berbanding dengan garam makan biasa dirumah. Mungkin kelebihan Garam Booster adalah lebih berbanding yang telah disenaraikan di dlm artikel diatas. Pada yang pernah mencuba Garam Booster ini pasti bersetuju dengan kenyataan ini. Fungsinya juga boleh dipelbagaikan contohnya dijadikan scrub untuk memelihara wajah. Pada yang belum pernah mencuba jangan takut akan kemasinan Garam Booster ini. Percayalah ia tidak memudaratkan.

Baby_syahiran berkata...

Thanks Babylito ttg info scrub tu,ingat nk cuba jgk nnti. Sedikit perkongsian mengenai garam booster ni, sy salah seorg yg selalu mendapat sakit tekak, batuk dan selsema. Sakit tekak tu blh bawa sampai demam, tak boleh bercakap dan makan. Alhamdulillah, skrg ni,setiap kali sy rasa nk sakit tekak, sy akan ambil sedikit garam booster ni dan telan, dan dgn izinNya,sy tak mengalami sakit tekak.Garam ni blh digunakan seisi keluarga dan tahan lama walaupun nampak sedikit.

Semoga anda bergembira dengan setiap maklumat dalam blog ini. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat pelbagai penyakit, sila hubungi saya.

(Semoga informasi yang dipublikasi dalam blog ini bisa memberikan manfaat serta pencerahan kepada pemirsa. Harapan saya agar semua senantiasa gembira dan jika anda mempunyai pertanyaan atau ingin menjalani pengobatan alamiah atau alternatif Attitude Therapy silahkan hubungi saya pada alamat yang tertera).

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
Sila klik untuk melihat petaPeta Lokasi
.
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

3 langkah mudah untuk mendapatkan rawatan dengan saya


Melengkapkan borang di bawah untuk membuka fail analisa.
(Caj RM10 dikenakan seperti cara pembayaran di bawah).
Anda akan dihubungi untuk dimaklumkan hasil analisa serta formula rawatan ditentukan.
(Sila beri tempoh 24 jam setelah borang dan bayaran diterima. Anda mungkin akan dihubungi melalui handphone atau email).Formula rawatan diposkan ke rumah dan rawatan boleh dijalankan sendiri dengan segera.
(Sila beri tempoh penghantaran 3 hari bekerja untuk semenanjung Malaysia dan 5 hari bekerja untuk selain semenanjung dan luar Malaysia. Penghantaran dibuat setelah bayaran kos rawatan diterima).

Borang Pemeriksaan Dan Analisa Kesihatan

   Setelah menghantar dan membuat bayaran, anda akan dihubungi dan akan menerima hasil analisa secepat mungkin. Terima kasih.
 
   
     

Pembayaran Analisa Kesihatan Melalui Maybank2u

Akaun CIMB 0814 0000190 102
Atas Nama ARIFFAIZAL BIN MOHD NOR ARIFFIN
Caj bayaran untuk membuka fail analisa: RM10 (sekali bayar untuk seorang)