SELAMAT DATANG

Blog ini memberikan khidmat nasihat kesihatan dan penjelasan secara saintifik meliputi masalah kesihatan fizikal, mental, emosi dan spiritual terutamanya penyakit yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh. Setiap pertanyaan amat dihargai dan semoga tulisan dalam blog ini bisa membantu meringankan penderitaan anda. Untuk mendapatkan rawatan, sila hubungi saya melalui borang yang disediakan di bawah

Khamis, 13 November 2008

Formula Cleansaroma

Formula Cleansaroma dalam satu pigmen hijau dari komponen aktif lainnya membuatkan ianya memiliki manfaat yang sangat luar biasa bagi berbagai tujuan kesihatan kulit, otot, tulang dan saraf.

Satu formula dalam kehebatan gelombang cahaya dengan ketepatan menapis, menyerap dan memantulkan semula dalam bentuk energi samada diperlukan atau sebaliknya pada reseptor kulit.

Vitamin kecantikan dan pemeliharaan kulit

Formula Cleansaroma mempunyai kesan biologi ke atas kulit yang sangat kuat, paling mujarab dan menakjubkan di dalam menghambat dan menguraikan pengumpulan eksidesi nitrit (nitrite therapeutic) yang melebarkan pembuluh darah apabila dijadikan minyak urutan bagi sebarang kes kesakitan, bias dan kebengkakan. Dengan hanya sekadar membersihkan kulit sahaja, kulit boleh menjadi gebu, putih dan sihat.
Nitrite Therapy, darah yang mempunyai cukup nitrite akan mengalir dengan lancar
Sangat berkesan menghambat reaksi oksidasi kolestrol ‘jahat’ yang membentuk lapisan pemantul atau LCD di bawah kulit yang menyebabkan tompokan dan bintik-bintik hitam seperti jeragat yang mencacatkan kecantikan kulit di seluruh tubuh khususnya pada wajah.
Tea Trea menyamai vibration nitrite
Kulit wajah segar dan pertumbuhan sel menjadi lancar kerana pengaliran darah lancar dengan rangsangan tenaga nitrite (NO3)-

Warna hijau dalam Formula Cleansaroma diekstrak dari pigmen tumbuh-tumbuhan yang didapati mampu mencantikkan dan menyegarkan kulit kerana ia amat dominan pada sel-sel kulit yang mati kerana kehilangan oksigen.

Pigmen pemantul warna yang disinari cahaya putih pada Formula Cleansaroma secara semulajadi menjadi satu kekuasaan yang berpotensi sebagai warna yang paling mahal untuk mencetuskan rasa umpama primadona bersama bangsawan.

Formula Cleansaroma juga merupakan antiseptic semula jadi yang memiliki sifat-sifat anti-virus, anti-kulat. Formulasi khusus bersifat lembut untuk membersihkan kulit secara keseluruhan tanpa mengeringkan kulit. Kesan kombinasi 48 jenis sebatian organik semulajadi menjadikannya bukan sekadar pembersih biasa malah paling cepat menyesuaikan diri dalam sebarang keadaan yang mencemarkan.

Formula Cleansaroma mampu menarik molekul-molekul air di persekitarannya lalu membentuk larutan dan berlakulah proses penyejatan pada kulit.

Daripada proses penyejatan inilah tenaga yang tercemar akan turut lenyap. Kulit akan kembali normal dan terlindung daripada pencemaran yang berulang. Tidak kira apapun puncanya; alahan, pemakanan atau persekitaran, Formula Cleansaroma meringankan masalah kulit yang dihadapi.

Formula Cleansaroma telah dipertenagakan dengan frekuensi dedaun hijau untuk merangsang keseimbangan keharmonian kulit. Ia bertindak sebagai pengion (aktiviti ion-ion negatif) yang dapat menjadikan sel-sel kulit lebih segar dan bermaya.

Formula Cleansaroma bukan sahaja sesuai untuk rawatan kecantikan kulit, ia juga membantu mengatasi masalah seperti kebengkakan, terseliuh, dan sebagainya.

Kebaikan tea tree cleanser:
 1. Sangat sesuai untuk kulit bayi dalam satu titik pencuci kulit melalui mandian.
 2. Amat baik untuk rawatan rambut berkelemumur.
 3. Amat berkesan menghilangkan kutu di kepala.
 4. Formula Cleansaroma sebagai penangkis serangan radikal bebas yang menyebabkan sel-sel kuat menjalani penuaan diri.
 5. Meleraikan radiasi bebas seperti UV dan gelombang mikro yang menjejaskan kulit.
 6. Mengatasi masalah jerawat, bisul dan lain-lain.
 7. Mengurangkan keradangan dan kesan kulit terbakar.
 8. Meningkatkan daya perlindungan kulit.
 9. Boleh juga digunakan untuk masalah tonsil, jangkitan gusi, ulser mulut, ruam dan sebagainya.
Cara penggunaan:
 1. Buihkan 2-3 titik bersama air di atas tapak tangan dan cucilah muka atau bahagian yang ingin dibersihkan. Kemudian bilas.
 2. Bagi masalah penyakit kulit atau bengkak, sapukan dengan kerap di sekeliling bahagian bermasalah, biarkan kering dan cuci perlahan-lahan.
Semoga anda bergembira dengan maklumat yang diberikan. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan atau untuk mendapatkan khidmat rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat sebarang jenis penyakit termasuk yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh yang merangkumi peringkat spiritual, mental, emosi dan fizikal, sila hubungi saya. Saya sedia ikhtiar dengan sedaya upaya membantu walau di mana anda berada, Insya Allah.

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

Tiada ulasan:

Semoga anda bergembira dengan setiap maklumat dalam blog ini. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat pelbagai penyakit, sila hubungi saya.

(Semoga informasi yang dipublikasi dalam blog ini bisa memberikan manfaat serta pencerahan kepada pemirsa. Harapan saya agar semua senantiasa gembira dan jika anda mempunyai pertanyaan atau ingin menjalani pengobatan alamiah atau alternatif Attitude Therapy silahkan hubungi saya pada alamat yang tertera).

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
Sila klik untuk melihat petaPeta Lokasi
.
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

3 langkah mudah untuk mendapatkan rawatan dengan saya


Melengkapkan borang di bawah untuk membuka fail analisa.
(Caj RM10 dikenakan seperti cara pembayaran di bawah).
Anda akan dihubungi untuk dimaklumkan hasil analisa serta formula rawatan ditentukan.
(Sila beri tempoh 24 jam setelah borang dan bayaran diterima. Anda mungkin akan dihubungi melalui handphone atau email).Formula rawatan diposkan ke rumah dan rawatan boleh dijalankan sendiri dengan segera.
(Sila beri tempoh penghantaran 3 hari bekerja untuk semenanjung Malaysia dan 5 hari bekerja untuk selain semenanjung dan luar Malaysia. Penghantaran dibuat setelah bayaran kos rawatan diterima).

Borang Pemeriksaan Dan Analisa Kesihatan

   Setelah menghantar dan membuat bayaran, anda akan dihubungi dan akan menerima hasil analisa secepat mungkin. Terima kasih.
 
   
     

Pembayaran Analisa Kesihatan Melalui Maybank2u

Akaun CIMB 0814 0000190 102
Atas Nama ARIFFAIZAL BIN MOHD NOR ARIFFIN
Caj bayaran untuk membuka fail analisa: RM10 (sekali bayar untuk seorang)