SELAMAT DATANG

Blog ini memberikan khidmat nasihat kesihatan dan penjelasan secara saintifik meliputi masalah kesihatan fizikal, mental, emosi dan spiritual terutamanya penyakit yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh. Setiap pertanyaan amat dihargai dan semoga tulisan dalam blog ini bisa membantu meringankan penderitaan anda. Untuk mendapatkan rawatan, sila hubungi saya melalui borang yang disediakan di bawah

Ahad, 9 November 2008

Formula Feeling Chlorophyll

Klorofil merupakan "darah" dalam kehidupan tumbuh-tumbuhan. Alfafa (medigo sativa) adalah satu-satuya tumbuhan yang paling kaya dengan nutrisi. Alfafa juga lebih dikenali sebagai "Bapa kepada segala makanan". Tumbuhan berharga ini amat penting untuk meningkatkan dan mengekalkan tahap kesihatan kerana ia mengandungi klorofil yang terbaik. Feeling Chlorophyll (FC) mengandungi klorofil alfalfa yang kaya dengan mineral seperti kalsium, bagi membantu megnawal serta mengatur kalsium di dalam darah. Kajian menunjukkan bahawa darah menstruasi (haid) mengandungi 40% mineral kalsium berbanding darah yang normal. Klorofil dapat mengimbangi dan mengawal kadar kalsium yang hilang dalam tempoh berkala ini.

Feeling Chlorophyll (FC) amat sesuai untuk mengawal berat badan kerana bahan ini membersihkan struktur sel dan tisu tubuh, membakar lemak dengan merangsang kelenjar pituitari untuk perembesan hormon. Klorofil mampu menghalang tumbesaran dan pembiakan bakteria beracun serta menyekat tindakbalas metabolik karsinogen - elimen penyebab kanser. Juga membantu menyembuhkan luka atau kecederaan, menambah kandungan sperma dan membersihkan hati daripada keracunan kerana klorofil memiliki vitamin K yang menghasilkan protrombin bagi mengekalkan tahap kepekatan darah.
Protrombin bertindak membantu pembekuan darah
Pertama kali ditemui oleh Medes dari Persia pada 500 sebelum Masehi, akar alfalfa boleh mencapai sehingga 130 kaki ke dasar tanah dengan kuasa penyerapan nutrien, vitamin dan mineral ringan yang cukup tinggi.

Teknologi moden membolehkan Feeling Chlorophyll (FC) dipertingkatkan lagi khasiatnya. Menerusi teknik rakaman gelombang bunga-bungaan terpilih, Feeling Chlorophyll (FC) menjadi keperluan tenaga yang mampu perangsang keseimbangan sistem tubuh khususnya melalui proses peredaran darah.
Alfalfa
Klorofil Sumber Energy Dalam Warna Hijau

Klorofil adalah pigmen hijau yang mempunyai fungsi utama dalam memberikan warna pada sayuran dan tumbuhan hujau. Pigmen ini bukan sekadar memberikan warna hijau, namun juga memainkan peranan penting dalam proses fotosintesis yang konsisten dan teratur. Tanpa klorofil, tumbuhan hijau tidak dapat hidup kerana tidak memperolehi sumber energy.

Struktur klorofil dan hemoglobin adalah hampir serupa. Oleh itu, ia mudah untuk menyerap ke dalam struktur darah.
sex driveMengatasi asma
sex driveMengatasi keletihan
sex driveMengatasi anaemia
sex driveMengawal tekanan darah
sex driveMengatasi menopos awal
sex driveMengurangi kesakitan menstruasi
sex driveMengawal keadaan cepat mengantuk
sex driveMenyingkirkan keracunan dalam usus
sex driveMeningkatkan kadar oksigen di dalam darah
sex driveMengawal kadar asid dan alkali di dalam tubuh
sex driveMengimbangi kadar metabolisma dalam dalam
sex driveMeleraikan unsur radikal bebas di dalam darah


Cara Penggunaan

Feeling Chlorophyll (FC) amat sesuai dijadikan minuman bernutrisi harian. Hanya campurkan sesudu besar Feeling Chlorophyll (FC) ke dalam segelas air sejuk. Amalkan setiap pagi dan malam.

Semoga anda bergembira dengan maklumat yang diberikan. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan atau untuk mendapatkan khidmat rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat sebarang jenis penyakit termasuk yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh yang merangkumi peringkat spiritual, mental, emosi dan fizikal, sila hubungi saya. Saya sedia ikhtiar dengan sedaya upaya membantu walau di mana anda berada, Insya Allah.

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

1 ulasan:

fairuz berkata...

CVT mempunyai pelbagai ikhtiar dalam merawat penyakit menyaingi rawatan alopatik. Kelebihannya CVT lebih semulajadi berbanding rawatan alopatik yg bersifat hanya melegakan. Klorofil yg diformulakan utk darah mempunyai manfaat yg sgt baik utk kesihatan reproduktif wanita. Ianya bebas pewarna dan bertindak utk membersihkan. Seperti yg kita tahu menopous ialah satu keadaan bilamana pusingan haid wanita terhenti sama sekali. Ia meninggalkan kesan yg tidak selesa iaitu peningkatan suhu badan, kemerosotan kalsium, kemurungan dan lain2 lagi. Formula klorofil ini boleh melewatkan menopous dan mengurangkan simptom2 menopous.

Statistik Pertubuhan Kesihatan Sedunia menyatakan menjelang tahun 2030, sebanyak 1.2 bilion wanita mengalami menopaus semasa berumur 50 tahun. Justeru wanita harus mempunyai sikap positif menghadapi menopaus kerana ia bukan bererti penghujung kehidupan.

Semoga anda bergembira dengan setiap maklumat dalam blog ini. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat pelbagai penyakit, sila hubungi saya.

(Semoga informasi yang dipublikasi dalam blog ini bisa memberikan manfaat serta pencerahan kepada pemirsa. Harapan saya agar semua senantiasa gembira dan jika anda mempunyai pertanyaan atau ingin menjalani pengobatan alamiah atau alternatif Attitude Therapy silahkan hubungi saya pada alamat yang tertera).

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
Sila klik untuk melihat petaPeta Lokasi
.
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

3 langkah mudah untuk mendapatkan rawatan dengan saya


Melengkapkan borang di bawah untuk membuka fail analisa.
(Caj RM10 dikenakan seperti cara pembayaran di bawah).
Anda akan dihubungi untuk dimaklumkan hasil analisa serta formula rawatan ditentukan.
(Sila beri tempoh 24 jam setelah borang dan bayaran diterima. Anda mungkin akan dihubungi melalui handphone atau email).Formula rawatan diposkan ke rumah dan rawatan boleh dijalankan sendiri dengan segera.
(Sila beri tempoh penghantaran 3 hari bekerja untuk semenanjung Malaysia dan 5 hari bekerja untuk selain semenanjung dan luar Malaysia. Penghantaran dibuat setelah bayaran kos rawatan diterima).

Borang Pemeriksaan Dan Analisa Kesihatan

   Setelah menghantar dan membuat bayaran, anda akan dihubungi dan akan menerima hasil analisa secepat mungkin. Terima kasih.
 
   
     

Pembayaran Analisa Kesihatan Melalui Maybank2u

Akaun CIMB 0814 0000190 102
Atas Nama ARIFFAIZAL BIN MOHD NOR ARIFFIN
Caj bayaran untuk membuka fail analisa: RM10 (sekali bayar untuk seorang)