SELAMAT DATANG

Blog ini memberikan khidmat nasihat kesihatan dan penjelasan secara saintifik meliputi masalah kesihatan fizikal, mental, emosi dan spiritual terutamanya penyakit yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh. Setiap pertanyaan amat dihargai dan semoga tulisan dalam blog ini bisa membantu meringankan penderitaan anda. Untuk mendapatkan rawatan, sila hubungi saya melalui borang yang disediakan di bawah

Ahad, 29 Julai 2007

Aplikasi Relativity Theory

Menjana keperluan perubatan dalam era milenia serba mencabar insya Allah adalah satu kerja yang mudah. Keperluan kesihatan yang optima bagi setiap individu sering kali tidak dikaitkan dengan elemen atau unsur lain di sekeliling. Sebenarnya setiap manusia berkongsi ruang dan masa dengan seluruh makhluk atau apa jua elemen atau unsur yang lain sama ada dapat dilihat, disentuh atau diukur tenaganya.

Fizik kuantum menurut kajian semasa lebih banyak menyentuh elemen atau unsur yang bersifat atom malah lebih halus daripada itu namun tidak dapat dikaitkan dengan banyak lagi unsur-unsur lain yang begitu banyak di dalam ruang alam ini, di sinilah AT cuba mengenengahkan suatu teori bahawa semuanya saling berkaitan di antara satu sama lain, cuma bergantung kepada kekuatan akal fikiran untuk mengimaginasikannya dan menterjemahkannya dengan perkataan sebelum dipraktikkan untuk sesuatu tujuan.

Teori Saling Berkait (Teori Kerelatifan)

Apabila kita menyampaikan hasrat/niat/tujuan untuk merawat penyakit yang sedang kita hadapi, ketika itu otak kita akan cuba memproses seberapa banyak maklumat untuk dikumpul dan digabungkan sebagai satu bentuk frekuensi dengan ukuran gelombang tertentu sebagai satu set persamaan tenaga elektrik, magnet, cahaya, warna, bunyi, dan gema serta masa yang teratur. Di samping itu, kita juga memerlukan medium atau bahan yang memiliki pasangan atau frekuensi kepada frekuensi niat tadi untuk digabungkan secara lengkap sebelum boleh memberikan kesan yang diinginkan. Bahan yang digunakan dalam formula ini amat relatif dengan tenaga atau frekuensi yang akan dirakam semula sebelum dipindahkan ke dalam tubuh.

Oleh yang demikian, AT menyusun atur secara sistematik satu teori yang besar dalam menggabungkan secara serentak eksperimen dan praktikal keelektrikan, kemagnetan, cahaya, warna, bunyi dan gema dalam set persamaan ruang dan masa secara semulajadi.


Aromatherapy Seri Wangi ini bukan bertindak atau memberi kesan kepada organ tubuh semata-mata malah juga merangsang enzim-enzim yang berbeza pada organ dan sistem kelenjar yang disasarkan. Hasilnya, tenaga dalam ukuran frekuensi yang tertentu apabila dijanakan lagi kekuatannya dengan julat yang berkali-kali ganda maka penyembuhan secara total dengan rintangan paling minima boleh dicapai.

Semoga anda bergembira dengan maklumat yang diberikan. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan atau untuk mendapatkan khidmat rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat sebarang jenis penyakit termasuk yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh yang merangkumi peringkat spiritual, mental, emosi dan fizikal, sila hubungi saya. Saya sedia ikhtiar dengan sedaya upaya membantu walau di mana anda berada, Insya Allah.

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

Tiada ulasan:

Semoga anda bergembira dengan setiap maklumat dalam blog ini. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat pelbagai penyakit, sila hubungi saya.

(Semoga informasi yang dipublikasi dalam blog ini bisa memberikan manfaat serta pencerahan kepada pemirsa. Harapan saya agar semua senantiasa gembira dan jika anda mempunyai pertanyaan atau ingin menjalani pengobatan alamiah atau alternatif Attitude Therapy silahkan hubungi saya pada alamat yang tertera).

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
Sila klik untuk melihat petaPeta Lokasi
.
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

3 langkah mudah untuk mendapatkan rawatan dengan saya


Melengkapkan borang di bawah untuk membuka fail analisa.
(Caj RM10 dikenakan seperti cara pembayaran di bawah).
Anda akan dihubungi untuk dimaklumkan hasil analisa serta formula rawatan ditentukan.
(Sila beri tempoh 24 jam setelah borang dan bayaran diterima. Anda mungkin akan dihubungi melalui handphone atau email).Formula rawatan diposkan ke rumah dan rawatan boleh dijalankan sendiri dengan segera.
(Sila beri tempoh penghantaran 3 hari bekerja untuk semenanjung Malaysia dan 5 hari bekerja untuk selain semenanjung dan luar Malaysia. Penghantaran dibuat setelah bayaran kos rawatan diterima).

Borang Pemeriksaan Dan Analisa Kesihatan

   Setelah menghantar dan membuat bayaran, anda akan dihubungi dan akan menerima hasil analisa secepat mungkin. Terima kasih.
 
   
     

Pembayaran Analisa Kesihatan Melalui Maybank2u

Akaun CIMB 0814 0000190 102
Atas Nama ARIFFAIZAL BIN MOHD NOR ARIFFIN
Caj bayaran untuk membuka fail analisa: RM10 (sekali bayar untuk seorang)