SELAMAT DATANG

Blog ini memberikan khidmat nasihat kesihatan dan penjelasan secara saintifik meliputi masalah kesihatan fizikal, mental, emosi dan spiritual terutamanya penyakit yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh. Setiap pertanyaan amat dihargai dan semoga tulisan dalam blog ini bisa membantu meringankan penderitaan anda. Untuk mendapatkan rawatan, sila hubungi saya melalui borang yang disediakan di bawah

Rabu, 20 Ogos 2008

Ikhtiar Mendapatkan Anak Lelaki

Semakin maju teknologi dan pesat pembangunan, semakin banyak penyakit pelik yang melibatkan spiritual timbul. Kadang-kadang hidup penuh segala-galanya, kemewahan, kasih sayang tetapi hati masih rasa tidak puas dan ada saja yang tidak kena. Ada ketikanya perasaan benci tanpa sebab timbul, tidak berminat hendak hidup hanya menunggu untuk mati.
penyakit angau
Sekian hari kita akan temui makin banyak orang yang tidak peduli pada persekitaran, tidak peka, malas, lesu kronik, murung dan tidak ada jiwa untuk menjalani kehidupan. Ini bukan satu perasaan yang dibuat-buat atau disengajakan dan nampak perkara ini macam masalah biasa, tetapi sebenarnya ia adalah kronik.
Tenaga Kelenjar Pineal

Masalah akan menjadi lebih kronik apabila kelenjar pineal tidak dirangsang fungsinya dengan baik. Segala masalah bermula dari kelenjar itu kerana ia yang mengawal keinginan kelelakian, keinginan seks dan mengawal aktiviti utama semua sistem kelenjar yang lain.

Melalui satu kaedah Attitude Therapy, formula CL1 digunakan sebagai perangsang untuk mempertenagakan serta merawat masalah berkaitan dengan kelenjar pineal.

Tenaga Bunga Berwarna Putih

Formula CL1 yang diformulasikan daripada tenaga bunga berwarna putih. Titisan minyak zaitun menjadi medium pembawa tenaga yang cepat ditukarkan ke saraf-saraf lidah, gigi, gusi dan keseluruhan permukaan di dalam mulut. 
bunga ros putih
Mengamalkan memakan kelopak bunga ros putih ialah petua untuk mendapatkan anak lelaki atau sekurang-kurangnya (jika tidak dapat anak lelaki) anak memiliki kulit yang putih.

Kegunaan


CL1 berguna untuk merangsang kelenjar pineal yang berkaitan dengan sifat kelelakian. Bagi lelaki yang ingin mempunyai anak lelaki amalkan formula ini, insya Allah potensi untuk mendapatkan anak adalah tinggi. Andai kata anak lelaki mengalami kecelaruan identiti, keliru untuk menjadi lelaki atau perempuan, rangsangan daripada formula ini boleh membetulkan keadaan.

Sebaliknya jika anak perempuan yang mengamalkan formula ini, mereka akan jadi tegas dan lebih sifat kelelakiannya atau tomboy. Jika anak perempuan terlalu penakut dan lemah semangat, maka sesuailah formula ini diamalkan. Bagi wanita yang bekerja sebagai pemimpin, formula ini membantu menjadi seorang pemimpin yang cekap dan kuat.

Kegunaannya lebih kepada merangsang hormon lelaki supaya boleh berfungsi dengan baik. Manakala bagi penagih dadah pula yang tidak mampu untuk menghilangkan kerinduan terhadap ketagihannya kerana kekuatan dalaman yang tidak cukup kuat boleh mengamalkan formula ini.

Punca Anak Lelaki Menjadi Lembut

Salah satu punca anak lelaki dilahirkan lembut ialah apabila ibu merancang untuk mengandung mengambil suntikan hormon perangsang kehamilan dalam bentuk kimia (allopati). Kehadiran hormon tiruan ini amat tidak bertepatan dengan keperluan tubuh.

Maklumat lanjut mengenai fenomena lelaki lembut sila klik di sini
Formula CL1 boleh merangsang hormon untuk menguatkan sistem imun badan supaya tahan daripada serangan penyakit berjangkit, kuat semangat, tegas, kuat, berpengaruh, berani dan cerdik.

Pengambilan CL1 kepada bayi adalah alternatif yang selamat dan semulajadi kepada sistem immunisasi yang menggunakan bahan kimia.
Sistem immunisasi memberikan risiko anak sering mendapat selsema dan demam setiap tahun sepanjang tempoh membesar sehingga berumur 10 tahun.

PANDUAN MENGGUNAKANNYA

Untuk mendapatkan anak lelaki

3 botol untuk tiga bulan berturut-turut
1 botol untuk dihabiskan di dalam masa sehari

Langkah-langkah

Ambil sekurang-kurangnya tiga titis, jika mahu kesan yang lebih cepat boleh ambil lebih banyak pun tidak mendatangkan kesan sampingan

Titiskan tiga titis CL1 ke dalam mulut. Untuk kesan lebih cepat makan ketika perut kosong ataupun selepas setengah jam makan.

Untuk satu botol pertama mesti dimakan setiap 15 minit hingga habis didalam tempoh sehari untuk mendapatkan keputusan yang sangat pantas dan serta merta.

Sebagai ulangan amalkan satu botol untuk jangka masa sebulan. Masa paling sesuai adalah ketika berehat dan sewaktu hendak tidur.

Amalkan tidur segera sejurus selepas solat isyak, tidur dalam gelap serta menjaga adab tidur.

Lain-lain kegunaan yang boleh membantu masalah berkaitan jantina dan seksual lelaki

1 botol setiap bulan
1 botol untuk dihabiskan di dalam masa sehari

Langkah-langkah

Titiskan tiga titis atau lebih CL1 ke dalam mulut.

Kemam di lidah ataupun dicampur dengan air sejuk (untuk merawat kanak-kanak)

Ulangi ambil titisan minyak zaitun setiap 15 minit untuk mempercepat penyembuhan

Habiskan botol pertama di dalam masa sehari

Untuk ulangan amalkan satu botol untuk sebulan.

Pengambilannya tiga kali sehari ketika perut kosong sebelum tidur dan sewaktu berehat amat berkesan.

Semoga anda bergembira dengan maklumat yang diberikan. Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan atau untuk mendapatkan khidmat rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat sebarang jenis penyakit termasuk yang kronik, kritikal atau yang dianggap tiada harapan untuk sembuh yang merangkumi peringkat spiritual, mental, emosi dan fizikal, sila hubungi saya. Saya sedia ikhtiar dengan sedaya upaya membantu walau di mana anda berada, Insya Allah.

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

5 ulasan:

dr hapizi berkata...

salam Dr Ariff

-berapa peratus keberkesanan produk ini jika diguna utk planning dpt anak lelaki?

-bilakah masa yg terbaik utk kesan optimumnya. cth 3 bulan sebelum wife expected to pregnant ke @ camne?

-kalau wife sudah pregnant, adakah msh berkesan utk digunakan?

DR. ARIFFAIZAL BIN MOHD NOR ARIFFIN berkata...

Dr. Hapizi,

CVT bukan teknologi kimia yang boleh disukat peratusannya. Dalam rawatan CVT (atau mungkin rawatan alternafit yang lain, resonan adalah dengan izin Allah. Apabila ada ikhtiar dan tawakkal, maka resonan adalah urusan Allah.
Dalam bahasa yang mudah, 100% keberkesanan adalah dengan izin Allah.

Formula NW1 yang digunakan bagi tujuan untuk mendapat anak lelaki hendaklah diamalkan sebulan sebelum expected mengandung hingga sebelum bulan ke 3 kandungan iaitu ketika jantina bayi masih belum terbentuk.

Urusan bayi dalam kandungan ialah urusan Allah. Ia boleh bertukar-tukar keadaan. Anak lelaki atau anak perempuan ditentukan oleh Allah. Kita boleh mengubah ketentuan dengan doa.

* CVT ialah teknologi yang lebih tinggi lagi daripada kimia atau teknologi lain seperti molekul, atom, nano. CVT merupakan teknologi cahaya, warna, bunyi dan quantum ikhlas.

Tanpa Nama berkata...

Salam Dr Arif

Bila baca sahaja artikel terbaru dr, saya rasa mcm ader sesuatu jer.

Agak melucukan apabila terdapat pihak yang menganggap gangguan spiritual yg pelik2 mempunyai kaitan dgn gangguan
makhluk halus.

Orang yg hanya fikir nak mati adalah orang yg tidak mensyukuri nikmat nyawa yg dikurniakan Allah. Islam tidak mengajar sikap membenci tanpa sebab yg akan membawa mudarat kpd diri sendiri.Org tiada jiwa dlm mnjalani kehidupn tidak mempunyai matlamat hidup.

Tiada ibu bapa yg tidak sayangkan
anaknya kecuali jenis yg abnormal. Hanya anak yg lemah pegangan agama akan menderhakai kedua ibu bapanya.

Tidak dapat dinafikan bhwa rwtn cvt adalah rwtn alternatif no.1 di malaysia dan pengganti terbaik kpd rwtn konvensional.Dari segi teknologi, ada yang lebih hebat lagi.

Apabila berlaku sesuatu musibah,kita perlu bermuhasah diri dan mencari jalan penyelesaiannya bukannya menuding jari kpd org lain tanpa sebab.Islam mengajar bhwa setiap penyakit pasti ada ubatnya kecuali maut.Ini menunjukkan bhwa setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya.Perkara2 faktor X dan mustahil spt tak dapat buat projek tp org lain boleh buat perlu dikaji bukan hanya duduk termenung dan berangan2 panjang yg mana ianya merupakan suatu yg sia-sia.

Allah maha pemurah lagi maha penyayang.Allah tidak akan menzalimi hambanya tetapi hambanya yg menzalimi diri sendiri.Dunia yg indah akan menjadi sebaliknya apabila pemikiran yg negatif menguasai diri.Seolah2 bergelap dlm terang.Perkara2 yg tidak diingini akan berlaku dlm hidupnya. Berdoa selalu tetapi masih berfikiran negatif umpama lalai dalam solat.

Dalam artikel Dr, banyak disebut tentang kelebihan hening.Seseorang yg hening akan dapat mendapat banyak kelebihan seperti urusan projek yg brjln lancar tanpa sebarang halangan.Insyaallah.

GABAN berkata...

Salam Dr Arif, bolehkan Dr siarkan artikel berkaitan ikhtiar untuk mendapatkan anak perempuan pula?? Terima kasih.

DR. ARIFFAIZAL BIN MOHD NOR ARIFFIN berkata...

Potensi untuk mendapat anak perempuan adalah sangat tinggi untuk setiap orang. Namun terdapat ikhtiar untuk mendapatkan anak perempuan, cuba amalkan Formula NW2

Semoga anda bergembira dengan setiap maklumat dalam blog ini. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau ingin mendapatkan rawatan alternatif Attitude Therapy untuk merawat pelbagai penyakit, sila hubungi saya.

(Semoga informasi yang dipublikasi dalam blog ini bisa memberikan manfaat serta pencerahan kepada pemirsa. Harapan saya agar semua senantiasa gembira dan jika anda mempunyai pertanyaan atau ingin menjalani pengobatan alamiah atau alternatif Attitude Therapy silahkan hubungi saya pada alamat yang tertera).

Prof. Dr. Ariffaizal Bin Mohd Nor Ariffin
Pusat Rawatan Attitude Therapy Sdn. Bhd.
No 91 Jalan Raja Musa Mahadi, Taman Hillview, 31350 Ipoh
Sila klik untuk melihat petaPeta Lokasi
.
hubungi saya 016-3315761
Tel: 016-3315761 (HP) 05-3125764 (O)
untuk cara yang lebih teratur dan selamat, sila email saya
email

3 langkah mudah untuk mendapatkan rawatan dengan saya


Melengkapkan borang di bawah untuk membuka fail analisa.
(Caj RM10 dikenakan seperti cara pembayaran di bawah).




Anda akan dihubungi untuk dimaklumkan hasil analisa serta formula rawatan ditentukan.
(Sila beri tempoh 24 jam setelah borang dan bayaran diterima. Anda mungkin akan dihubungi melalui handphone atau email).



Formula rawatan diposkan ke rumah dan rawatan boleh dijalankan sendiri dengan segera.
(Sila beri tempoh penghantaran 3 hari bekerja untuk semenanjung Malaysia dan 5 hari bekerja untuk selain semenanjung dan luar Malaysia. Penghantaran dibuat setelah bayaran kos rawatan diterima).

Borang Pemeriksaan Dan Analisa Kesihatan

   







Setelah menghantar dan membuat bayaran, anda akan dihubungi dan akan menerima hasil analisa secepat mungkin. Terima kasih.
 
   
     

Pembayaran Analisa Kesihatan Melalui Maybank2u

Akaun CIMB 0814 0000190 102
Atas Nama ARIFFAIZAL BIN MOHD NOR ARIFFIN
Caj bayaran untuk membuka fail analisa: RM10 (sekali bayar untuk seorang)